Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خانه ملت، یحیی‌ کمالی‌پور روز دوشنبه در مورد طرح کاهش مجازات حبس تعزیری با بیان اینکه نظام مجازات‌های کشور به سمت و سویی رفته بود که اثرگذاری و بازدارندگی خود را از دست داده بود، اظهار داشت: به گونه‌ای که اگر برای متهمی حبس ابد تعیین می‌شد با گذراندن حداقل ۵ سال حبس و استفاده از مرخصی، آزادی مشروط یا کیفیات مخففه آزاد می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بنابراین مجلس به این موضوع ورود و برای کاهش میزان و بازدارندگی مجازات‌ها و جلوگیری از استفاده راحت مجرمان از کیفیات مخففه و مرخصی، طرح کاهش مجازات حبس تعزیری را تدوین کرد.

نایب رییس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: براساس طرح مذکور اگر برای مجرمی هر چند سال حبس پیش‌بینی شود باید آن را بگذارند که با این اقدام از بازگشت مجدد مجرمان به زندان جلوگیری و نگاه جامعه به زندان تغییر می‌کند.

کمالی‌پور ادامه داد: در این طرح درصد زیادی از مجازات‌های مقرر در قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات به نصف کاهش یافت و به قضات اجازه داده شد که بخشی از حبس را به صورت نظارت الکترونیکی قرار دهند تا با استفاده بخشی از زندانیان از پابند الکترونیک شاهد کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها باشیم و همچنین مرور زمان در قبل و پس از محکومیت را کاهش دادیم.

گام بلند مجلس برای کاهش ۴۰ تا ۵۰ هزار نفری جمعیت زندانیان کشور

کمالی‌پور یادآور شد: با اجرای طرح بخش زیادی از پرونده‌های موجود در دستگاه قضا که مشمول مرور است از گردونه خارج می‌شود و حبس ابد که عنوان سنگینی داشت و در دنیا کشورمان مورد هجمه قرار می‌گرفت از مجازات‌های تعزیری حذف و به مجازات درجه یک تبدیل می‌شود.

وی  ادامه داد: در تعدد جرم، جرائم مشابه و مختلف اصلاحاتی انجام شد و در واقع با اجرای طرح کاهش مجازات حبس تعزیری، خلاء‌های موجود در قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات رفع و تاثیرات جدیدی در حوزه نظام مجازات‌ها در بحث بازدارندگی و اثرگذاری ایجاد می‌شود.

برچسب‌ها یحیی کمالی‌ پور جیرفت کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جیرفت کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی جیرفت کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۱۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با اشاره به افزایش اعتبارات روستاهای یزد در دولت سیزدهم از اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدجواد ابوالحسینی بعد از ظهر امروز در نشست با اعضای شواری اسلامی شهر و روستاهای مهریز با اشاره به اینکه توجه به نقش شوراها در اداره و مدیریت شهرها و روستاها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است اظهار داشت: اینکه در ایران مدیریت شهرها و روستاها به شوراهایی سپرده شده که اعضای آن به صورت مستقیم توسط مردم انتخاب می‌شوند، نشان‌ دهنده توجه ویژه و خاص جمهوری اسلامی ایران به نقش‌آفرینی مردم در مدیریت امور خود است.

وی تصریح کرد: قطعا با توجه به شرح وظایفی که در قانون اساسی کشور در نظر گرفته شده، شوراهای اسلامی شهر و روستا نقش بسیار مهم و کلیدی در فعالیت‌های عمرانی و همچنین تامین امنیت اجتماعی منطقه خود دارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد یکی از اولویت‌های اصلی استان یزد را توسعه متوازن دانست و تصریح کرد: سال گذشته مجموع اعتبارات روستاهای استان یزد از محل ارزش افزوده و سایر اعتبارات، 400 میلیارد تومان بود.

ابوالحسینی عنوان کرد: این در حالی است که با اقدامات صورت گرفته از سوی مجموعه دولت در استان، در حال حاضر شاهد فعالیت‌های عمرانی با بیش از یک هزار میلیارد تومان اعتبار در روستاهای استان هستیم.

وی با بیان اینکه همه این اقدامات و فعالیت‌های عمرانی مرهون تلاش اعضای شورا‌ها و جلب مشارکت آنهاست عنوان کرد: تکمیل این پروژه‌ها نقش بسیار مهمی در توسعه نقاط روستایی استان ایفا می‌کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد افزود: همکاری و مشارکت مردم با دهیاران و اعضای شورا‌های اسلامی و تعامل مناسب با دستگاه‌های اجرایی، مهمترین عامل در راستای تسریع در اجرا و بهره‌برداری از طرح‌ها و توسعه مناطق روستایی است.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست
  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • قاضی تبریزی از برترین‌های کشور در صدور حکم مجازات جایگزین حبس
  • نظارت میدانی بر اجرای عملیات حفاظتی قنوات شهرستان یزد
  • نگاهی به پرونده بابک زنجانی
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • توخل: ما گل نزدیم و رئال مجازاتمان کرد
  • قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد
  • «نقض حکم اعدام» بابک زنجانی اعلام رسمی شد / مجازات جایگزین او چیست؟
  • نقض حکم اعدام بابک زنجانی اعلام رسمی شد / مجازات جایگزین او چیست؟